KITE Kommunikasjon Event fortsetter veksten fra 2017 og har nå i løpet av høsten ansatt to nye prosjektmedarbeidere. Vi er glade for at Monika og Alicia vil være med oss på reisen videre, og gleder oss til å jobbe sammen med de. Bli bedre kjent med de du også!

 

Monica Røsler

– Struktur er nøkkelen til å være effektiv uten at det går utover nøyaktigheten.

Monica har 7 års erfaring som prosjektleder innenfor eventbransjen. Med bakgrunn fra flyselskap og reiselivsbransjen har Monica ekstra kunnskap på logistikk og publikumsflyt. Monica har stor arbeidskapasitet og har til enhver tid oversikt over arbeidsoppgavene og prioriteringsrekkefølgen.

– I et prosjekt er selvsagt viktigheten stor på å fange opp avvik og se detaljene i det store bildet.

Monica setter dedikasjon høyt og beskriver å gå den ekstra mila som helt naturlig hver eneste gang.

Alicia Oliversson

Alicia er en nyutdannet eventkoordinator fra Sverige. Hun har en to-årig eventutdannelse i sekken derfra, og hadde allerede sin første praksisperiode for to år siden i det som i dag er KITE Kommunikasjon Event. Siden den gang har hun jobbet sammen med oss under studieløpet. I dag er hun fast Kiter.

– Å møte nye utfordringer hver dag som man vokser på og lærer seg noe nytt er fantastisk gøy. Ingen dag er den samme i denne bransjen. Noe som gjør at man aldri kjeder seg, og det er flott!

Noen av de nyligste prosjektene hun har jobbet med å avvikle er Business for Peace Summit, Se og Hørs Sommerturné, KK Mila og Bouvet Play.