NSB Tematog

NSB Tematog

Prosjekt

NSB Tematog

NSB ønsker at flere skal vurdere toget i stedet bil eller fly når de skal på litt lenger innenlandsreiser. En av fordelene med å reise med tog, er at man kan bruke reisetiden på en annen måte. For å minne folk om dette, bestemte T/A Pol og NSB å arrangere turer med fokus på noen av de tingene du kan bruke tiden til på toget.

Lesing, strikking, lære noe nytt, bli litt klokere eller bare slappe av og bli underholdt. Målet var å få folk til å tenke på tog og NSB på en ny måte, gjennom historiene om turene både i forkant og etterkant – slik at de selv ville vurdere tog neste gang de skulle ut og reise. Følgende tema-tog ble gjennomført: Gitar-toget, smøre-toget, strikke-toget, spøkelsestoget, historie-toget og Jan Thomas-toget.

Hver enkelt tur ble en reell iscenesettelse av det aktuelle temaet gjennom omfattende og fullstendig omrigg av togvognen. Det ble benyttet fagekspertise knyttet til det enkelte temaet, og det var sterkt fokus på å fylle hver tur med unikt innhold. Inspiration var ansvarlig for innhold, dekor og logistikk knyttet til den enkelte turen, i tett samarbeid med T/A Pol og NSB.

Hver tur ble dokumentert og det ble produsert redaksjonelt innhold til bruk på andre flater. I tillegg ble det lagt ned betydelig pr-innsats, ikke minst fra NSB selv.

KITE KOMMUNIKASJON EVENT

Er du klar? Kontakt oss da vel!

KITE KOMMUNIKASJON EVENT

Noen av våre oppdragsgivere